ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

AUTOKINO ZLÍN FILM FESTIVALU

Kdy:
Pátek 29.05.2020 od 21:45 hod
Kde:
OZC Zlaté jablko, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Do příprav šedesátého ročníku nejstaršího a největšího filmového festivalu pro děti a mládež letos vstoupila pandemie. Organizátoři ale nechtějí opomenout jeho původní termín a šedesáté výročí připomenou například autokinem.
V pátek 29. května se tak obyvatelé Zlína mohou od 21.45 hodin těšit na speciální projekci českého filmu Na střeše režiséra Jiřího Mádla, který v září do Zlína přijede odhalit svoji hvězdu na Chodníku slávy. Promítání se uskuteční na parkovišti obchodního centra na Čepkově a diváci jej budou mít možnost sledovat v pohodlí svého automobilu na obřím projekčním plátně.
S ohledem na omezenou kapacitu prostor pro projekci je třeba být na místě s dostatečným časovým předstihem a postupovat dle instrukcí pořadatelů. Vjezd na parkoviště bude od kruhového objezdu u řeky Dřevnice a nájezd osobních vozů bude umožněn již od 20:30 hodin.
Jubilejní 60. ročník Zlín Film Festivalu se uskuteční v náhradním termínu od 4. do 10. září. Jako jeden z mála velkých festivalů na světě nikdy nepřerušil svoji kontinuitu. I proto se pokouší organizátoři 60. ročník uskutečnit.

Vstupné: 100 Kč/na automobil

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



125,21886825562