ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

CZECH DRIVE - Zlín

Kdy:
Pondělí 01.04.2019 až 07.04.2019
Kde:
OZC Zlaté jablko, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Týden ve znamení závodních automobilů právě začíná v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně. Od pondělí 1. do pátku 5. dubna zde program předznamenává výstavu automobilů Czech Drive, v sobotu 6. dubna pak bude její součástí.
Vystaveny jsou závodní speciály i modely aut a fotografie s automobilovou tematikou. Pro děti je v sobotu připravena dráha s autíčky na dálkové ovládání.
Třetí ročník přehlídky automobilů Czech Drive přináší do Zlína zábavu pro fanoušky motorismu. V přízemí prodejní pasáže budeme mít vystaveny dvě soutěžní vozidla - soudobý Fiat 124 Abarth RGT jezdce Martina Rady a historický vůz Fiat 131 Abarth jezdce Karla Jirátka, přiblížil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. K vidění budou také modely rally autíček a fotografie s motoristickou tematikou.
Otevřený je také stánek s nabídkou upomínkových předmětů s motivem Barum Czech Rally Zlín a se zvýhodněnými vstupenkami na výstavu Czech Drive. Výstava samotná se koná v sobotu 6. dubna v parku u zámku, na náměstí Míru i v prostorách Zlatého jablka.
Zejména děti se mohou těšit na autíčka na dálkové ovládání, se kterými si mohou projet vytyčenou trať. Expozice v prostorách Zlatého jablka je přístupná zdarma po celou otevírací dobu obchodního centra.
Více na www.zlatejablko.cz.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,068014144897