ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

MOJE TĚLO - Výstava / Zlín

Kdy:
Pátek 05.07.2019 od 10:00 hod až 21.07.2019
Kde:
OZC Zlaté jablko, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Unikátní výstavu pro zvídavé děti od 4 do 11 let si od 5. do 21. července připravilo obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Díky ní si mohou malí návštěvníci vyzkoušet roli lékařek a lékařů a hravou formou objevovat, jak fungují jednotlivé orgány lidského těla.
Na jednotlivých specializovaných stanovištích, která budou rozmístěna po celém obchodním centru, se děti vždy zaměří na objevování jedné části těla - mozku, srdce, svalů či kostry. Na posledním stanovišti je pak čeká operační sál. Vše je koncipováno zábavnou formou, která děti vtáhne do hry.
Výstavy se budou děti účastnit ve skupinkách po 20, a to za doprovodu vyškolených průvodců. Ti děti na začátku vybaví lékařským pláštěm a dalšími nezbytnými pomůckami. V závěru od nich obdrží lékařský diplom jako potvrzení o úspěšném absolvování všech stanovišť, a k tomu i malý dárek.
Interaktivní výstava Moje tělo se ve Zlíně představí vůbec poprvé a bude otevřena denně od 10 do 18 hodin. Organizátoři upozorňují, že počet míst je omezen a proto je k návštěvě nutná registrace předem na mojetelo.reenio.cz nebo na místě u hostesky.

Vstup je zdarma.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



35,518884658813