ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Ozvěny Letní hudební akademie - Kroměříž

Kdy:
Úterý 19.11.2019 od 19:00 hod
Kde:
Zámek, Holešov
Sdílet:

Mimořádný koncert nabídne podzimní cyklus festivalu klasické hudby MUSICA Holešov. V úterý 19. listopadu na místním zámku vystoupí šestice absolventů letošního ročníku hudební akademie pro mladé talenty.
Mezinárodní Letní hudební akademie Kroměříž založená známým dirigentem Tomášem Netopilem má za sebou svůj druhý ročník. Její výukou si pod vedením špičkových českých hudebníků prošli mladí talentovaní studenti z osmi zemí světa, vybraní z velkého množství přihlášených zájemců. Ti nejlepší z nich teď dostanou příležitost vystoupit v rámci programu festivalu klasické hudby MUSICA Holešov.
Představí se zde houslisté Matteo Hager a Kateřina Krejčová, klavíristé Eliška Tkadlčíková a Vojtěch Červenka, sopranistka Tereza Maličkayová a mezzosopranistka Jarmila Balážová.
Garanty jejich kvalit jsou přední čeští umělci - lektoři akademie sopranistka Kateřina Kněžíková, houslista Josef Špaček, slovenský houslový virtuóz Dalibor Karvay a klavíristé Karel Košárek a Zdeněk Klauda.
Na programu večera budou skladby Ludwiga Van Beethovena, Franze Schuberta, Roberta Schumanna, Edgara Elgara, Sergeje Rachmaninova, Ernesta Blocha, Bedřicha Smetany a dalších...

Vstupné: 150,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



33,44988822937