ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Dámské slip-on mikiny - must have nejen do posilovny

24.03.2022
Neustálé nové trendy v kombinaci s neustále se měnícími kolekcemi nabízejí nekonečné možnosti stylingu, zejména pro ženy. Jedním z těchto základů je určitě klasická mikina - ta nesmí chybět v žádném šatníku.
Ilustrační snímek | Zdroj: Freepik.com
Mikiny jsou známé svou výjimečnou úrovní pohodlí, a proto spíše spojovány se sportovním vzhledem nebo uvolněnými outfity na volný čas. Ale se správnými doplňky a stylingovými tajemstvími můžete mikinu začlenit do svého každodenního života. I když se tedy mikina na první pohled nezdá být tím nejtrendovějším oděvem, nabízí svému nositeli mnoho jemných kombinací. A jak tedy mikiny nosit?

Uvolněný vzhled


To nemusí znamenat jen mikinu a modré džíny. Co takhle jiný druh kalhot, které trochu okoření vzhled, ale zároveň budou jednoduché. Můžete si vybrat chinos, nebo elegantnější kalhoty se vzory nebo bílé džínoviny. Jedinou nutností u tohoto outfitu je zvolit spíše upnutý střih - pokud zkombinujete mikinu s příliš širokými volnými kalhotami, může outfit postrádat tvar a formu. Vhodné je zvolit mikinu neobvyklého střihu nebo vzoru, jako například Bolf KSW2022.

Cool vzhled


Pokud to máte rádi stylové a ležérní zároveň, můžete mikinu zkombinovat s koženou bundou. Pak, pokud přidáte také klobouk a sluneční brýle, můžete vytvořit uvolněný vzhled na volný čas. I jiné bundy mohou fungovat dobře, můžete přidat džínovou bundu, bomber nebo dokonce trenčkot. Chcete-li si zachovat zároveň hezkou siluetu, s mikinou Bolf HH020 nešlápnete vedle.

All Black Everything


Pro ty, kteří dávají přednost něčemu trochu nenápadnějšímu, je náš All Black Everything Look tím pravým receptem. Stylujte cool černou mikinu s černým denimem nebo dokonce s trendy černými koženými legínami. Vhodné mikiny naleznete třeba na https://www.bolf.cz/cze_m_Damska-moda_Damske-mikiny-11471.html. Zkombinujte vzhled s ležérními doplňky, jako je výrazný klobouk, a jste dobře oblečeni - je to tak jednoduché.

Mikinové šaty


Chcete-li něco úplně jiného, kupte si mikinu s kapucí o několik velikostí větší. Takhle můžete z oversized mikiny rychle udělat šaty. Pokud se bojíte, že bude mikina stále příliš krátká, můžete si pro jistotu pod mikinu jednoduše natáhnout kraťasy nebo rovnou sáhnout pomikinových šatech, jako jsou třeba Bolf YS10005. Tento vzhled v kombinaci s teniskami nebo kozačkami má za následek ležérní, ale také inovativní outfit. Pokud se vám líbí působit trochu více žensky, můžete se "šaty" zkombinovat i tenký pásek.

Sladký vzhled


Pokud byste chtěli mikinu udělat trochu dívčí, můžete svou mikinu s kapucí zkombinovat s hravými vlasovými doplňky, taškami nebo šperky. Ženštějšího vzhledu lze dosáhnout i v kombinaci se sukní nebo šaty; tady opravdu žádná pravidla nejsou. A hodně práce za vás také odvede správně zvolená barva. Jemná růžová je dokonalá, zářivě červená je výrazná, a na zimu můžete zvolit třeba materiál s fleecem, jako je Bolf HH001.

S kapucí nebo bez, jednobarevné nebo s potiskem, v klasických nebo pestrých barvách - mikina vás zahřeje po celý rok, ale také nikdy nevyjde z módy. Mikina není jen základním oděvem s vysokým komfortem, ale je také nezbytným prvkem téměř nekonečných stylových kombinací. Proto by každá žena měla mít ve svém šatníku alespoň jednu.

Vzhledem k tomu, že mikina je nadčasová klasika, měli byste dbát na kvalitu, jemné materiály a kvalitní řemeslné zpracování . Takhle zajistíte, že vám mikina vydrží dlouhá léta.

Autor: WP
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Dámské boty na podpatku: Víte, jak je nosit ke kalhotám?

Ani v dnešní "době teniskové" nepropadněte dojmu, že ke kalhotám patří výhradně tenisky. Naopak. Pokud chcete vystoupit z davu, vsaďte na lodičky. Z dámských bot na podpatku a kalhot lze vytvořit až neuvěřitelné množství outfitů. Tato kombinace, ...

Prohlížení obrázků na telefonu s plnobarevným displejem je živější

Ve světě vizuální komunikace přineslo zavedení chytrých telefonů vybavených plnobarevnými displeji revoluci v tom, jak konzumujeme obrázky. Přechod od ...

Proč mají různé telefony různá poměry stran

Při prohlížení širokého spektra chytrých telefonů dostupných na trhu je jedním z patrných rozdílů jejich poměr stran. Od tradičního poměru 16:9 po víc ...

Připravte svůj skleník na jaro: Kompletní průvodce

Jaro je tady a je čas připravit váš skleník na novou sezónu. Tento článek vám poskytne ucelený průvodce, jak na to. Od úklidu až po výsadbu, zde najde ...

Jaký je význam výběru správného mobilního telefonu?

V moderním světě se mobilní telefony staly nedílnou součástí života a práce lidí. Avšak s širokou škálou značek a modelů mobilních telefonů dostupných ...





Čtvrtek 25.4.2024
Zlínský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes