ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Implementujte platební bránu Pays i do svého internetového obchodu

28.07.2022
V posledních několika letech zažívá oblast e-commerce obrovský rozkvět, ostatně není se čemu divit, protože nakupování skrze internet je pro mnohé pohodlnější. Pokud tedy plánujete vytvořit si internetový obchod, případně už nějaký máte, ovšem pouštíte se do jeho modernizace, nezapomeňte na implementaci platební brány.
Foto: pays.cz
V českém prostředí se velice často používá platební brána Pays, která je charakteristická nejen jednoduchostí a spolehlivostí, ale i příznivou cenovou politikou. Volitelné služby, jejichž úkolem je zvýšit úspěšnost konverze, jsou dokonce zdarma, a tím se platební brána Pays odlišuje od konkurenčních řešení.

Platební brána s nadstandardními službami


Platební brána má v rukávu hned několik nadstandardních služeb, které nadchnou každého provozovatele internetového obchodu. Jedná se konkrétně o možnost automatického druhého pokusu o platbu, automatické připomínky pro platby převodem i platební kartou či platební předpisy.

Zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na některé funkce, které jsou poskytnuty ze strany platební brány naprosto zdarma. Platební karta je momentálně jeden z nejpoužívanějších způsobů plateb, a proto je implementace Pays sázkou na jistotu.

Platební předpis
První možností jsou platební předpisy, které se zasílají prostřednictvím e-mailu. Obsahují odkaz na stránku, přes kterou uživatel provede transakci. Platební předpisy nachází uplatnění nejen u částečných plateb (například u placení zálohových faktur), ale také pro finalizaci transakce, pokud nedojde k úspěšnému zaplacení přes e-shop.

Platební terminál v mobilu
Smartphone se najednou stane mobilním terminálem. Stačí mít chytrý telefon s operačním systémem Android, integrovanou NFC technologií a aplikací od společnosti Pays. Potom může zařízení fungovat jako terminál, takže zadáte částku, kterou má zákazník zaplatit, a poté zákazník přiloží kartu k vašemu smartphonu a je zaplaceno.

Služby, za které si připlatíte


Vedle bezplatných funkcí jsou k dispozici ještě i placené služby, mezi nimiž je například virtuální platební terminál pro občasné přijímání bezhotovostních plateb. Virtuální terminál přijímá nejen platby kartou, ale může to být klidně i QR platba.

SMS notifikace
Pokud chcete mít přehled o každé provedené transakci, můžete si nechat zasílat SMS upozornění. Okamžitě tak zákazníka informujete o tom, že byla platba provedena, a tak je možné připravit objednávku a expedovat ji.

Generování daňového dokladu
Platební brána je schopná automaticky generovat daňové doklady a odesílat je přímo zákazníkovi na e-mail, jakmile je transakce úspěšně dokončená.

Obraťte se tedy na poskytovatele s letitými zkušenostmi, kterému nejsou cizí ani termíny jako platba mobilem, tedy Google Pay a Apple Pay.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Prohlížení obrázků na telefonu s plnobarevným displejem je živější

Ve světě vizuální komunikace přineslo zavedení chytrých telefonů vybavených plnobarevnými displeji revoluci v tom, jak konzumujeme obrázky. Přechod od monochromatických obrazovek k živým, plnobarevným displejům nejen zlepšil naše prohlížecí zážitky, ...

Proč mají různé telefony různá poměry stran

Při prohlížení širokého spektra chytrých telefonů dostupných na trhu je jedním z patrných rozdílů jejich poměr stran. Od tradičního poměru 16:9 po víc ...

Připravte svůj skleník na jaro: Kompletní průvodce

Jaro je tady a je čas připravit váš skleník na novou sezónu. Tento článek vám poskytne ucelený průvodce, jak na to. Od úklidu až po výsadbu, zde najde ...

Jaký je význam výběru správného mobilního telefonu?

V moderním světě se mobilní telefony staly nedílnou součástí života a práce lidí. Avšak s širokou škálou značek a modelů mobilních telefonů dostupných ...

Jak mění telefon Honor životy lidí?

Telefon Honor, inovativní smartphone, nejenže vede v technologii, ale také přináší uživatelům mnoho pohodlí a potěšení. Jeho vynikající fotografie, vý ...





Čtvrtek 28.3.2024
Zlínský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes