ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Rusko chce brzy dobýt město, za kterým může jít do tuhého

20. 4. 2024 | Nejvyšší ruské vedení nařídilo armádě dobýt město Chasiv Jar v Doněcké oblasti včas před oslavou 9. května, kdy si připomínáme sovětský příspěvek k vítězství... Článek Rusko chce brzy dobýt město, za kterým může jít do tuhého se nejdříve objevil na AC24.cz.

Jak to bylo s Temelínem a dalšími energetickými zdroji v 90. letech?

20. 4. 2024 | Jak to bylo s Temelínem a dalšími energetickými zdroji v 90. letech? Odpovídá jaderný energetik Ing. Jaroslav Novák. (Foto: Wikimedia) Článek Jak to bylo s Temelínem a dalšími energetickými zdroji v 90. letech? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Větvička: Chudak Fijala. Chtěl vidět Pastrňaka, musel se divat na Ovečkina

20. 4. 2024 | Tak nam protektoratni medyja kromě teho, že předvedla našeho draheho sudruha premijera při prachmizerne angličtině, hrdě oznamila, že si naš „Aspik instytut“ zrobil chvilu... Článek Větvička: Chudak Fijala. Chtěl vidět Pastrňaka, musel se divat na Ovečkina se nejdříve objevil na AC24.cz.

Muž se zapálil před Trumpovým soudem. Zanechal děsivý vzkaz

20. 4. 2024 | USA – Muž, který se zapálil před Trumpovým soudem v New Yorku, byl identifikován jako Max Azzarello, nyní byl uveřejněn jeho vzkaz před tímto... Článek Muž se zapálil před Trumpovým soudem. Zanechal děsivý vzkaz se nejdříve objevil na AC24.cz.

Andrej Babiš oznámil rozvod se svou ženou Monikou

19. 4. 2024 | Bývalý český premiér a politik Andrej Babiš (ANO) oznámil po třiceti letech manželství se svou ženou Monikou oznámil rozvod. (Foto: Flickr) Po třiceti společných... Článek Andrej Babiš oznámil rozvod se svou ženou Monikou se nejdříve objevil na AC24.cz.

Přijde brzy drtivý průlom? Analýza stavu na Ukrajině

19. 4. 2024 | Válka na Ukrajině se nyní nachází v kritickém bodě. Podle deníku The Wall Street Journal se strategie Vladimira Putina, jejímž cílem je přemoci západní... Článek Přijde brzy drtivý průlom? Analýza stavu na Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ukrajina zveřejnila záběry z operace sestřelení ruského bombardéru Tu-22M3

19. 4. 2024 | Ukrajina zveřejnila video zachycující operaci, při níž byl podle ní sestřelen ruský strategický bombardér Tu-22M3 ve vzdálenosti asi 300 kilometrů od Ukrajiny. (Foto: X)... Článek Ukrajina zveřejnila záběry z operace sestřelení ruského bombardéru Tu-22M3 se nejdříve objevil na AC24.cz.

V hlubinách Pacifiku byl zaznamenán divný zvuk podobný ženskému hlasu

19. 4. 2024 | 1. března 1999 Národní úřad pro oceán a atmosféru (NOAA) zachytil záhadný zvuk v útrobách východního rovníkového Pacifiku. (Foto: Youtube) Záznam byl pořízen sérií... Článek V hlubinách Pacifiku byl zaznamenán divný zvuk podobný ženskému hlasu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Televize natočila při útoku Íránu UFO, které sestřeluje rakety

19. 4. 2024 | IZRAEL – Televize Al-Džazíra natočila na obloze shluk UFO a možná i trojúhelníkové UFO, které během nedávného útoku Íránu sestřelilo několik bezpilotních letounů a... Článek Televize natočila při útoku Íránu UFO, které sestřeluje rakety se nejdříve objevil na AC24.cz.

Varování před tsunami po výbuchu sopky v Indonésii

19. 4. 2024 | INDONÉSIE – Byla vyhlášena pohotovost před tsunami, krátce po výbuchu sopky v Indonésii. (Foto: X) Indonéská vulkanologická agentura uvedla, že erupce byly vyvolány nedávnými... Článek Varování před tsunami po výbuchu sopky v Indonésii se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
12:14:44 | 20.04.2024



Zpravodajství ZlínDnes.cz

Ministr Hladík představil na Olomoucku výzvu na rozvoj ekocenter

Ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) navštívil Olomoucký kraj a Kroměřížsko. Zúčastnil se prohlídky výrobny vodíku, jednal o umisťování fotovoltaických panelů na památkově chráněné budovy a navštívil obec Slatinice, která jde cestou ...

Muž pod vlivem alkoholu ohrožoval v Luhačovicích nožem majitele restaurace

Ve vazbě skončil včera osmačtyřicetiletý muž ze Zlínska, který ve čtvrtek večer ve venkovním prostoru restaurace v Luhačovicích nejprve napadl dalšího ...

Bateriové trolejbusy šetří ovzduší. Ve Zlíně jezdí už 5 let

Zlín, město známé svou inovativní a ekologicky šetrnou dopravní politikou, oslavuje pět let od zavedení bateriových trolejbusů, které přispěly k význa ...

Nové hvězdy na zlínském Chodníku slávy: Tatiana Dyková a bratři Formanovi

Zlín se chystá přivítat nové hvězdy na svém Chodníku slávy. V rámci Zlín Film Festivalu, který spolupracuje s Nadačním fondem Kapka naděje od roku 200 ...

Dámské boty na podpatku: Víte, jak je nosit ke kalhotám?

Ani v dnešní "době teniskové" nepropadněte dojmu, že ke kalhotám patří výhradně tenisky. Naopak. Pokud chcete vystoupit z davu, vsaďte na lodičky. Z d ...



Sobota 20.4.2024
Zlínský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes