ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ROADSHOW - Screeningové programy na podporu boje s rakovinou

Kdy:
Pondělí 05.05.2014 od 14:00 hod
Kde:
Náměstí Míru, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Projekt si klade za cíl zvýšit návštěvnost preventivních vyšetření, konkrétně vyšetření rakoviny děložního čípku, prsu a rakoviny tlustého střeva a konečníku.
Na preventivní prohlídky jsou v průběhu roku adresně zváni klienti všech zdravotních pojišťoven dle stanovených cílových skupin.
Do dnešního dne již bylo zdravotními pojišťovnami pozváno přibližně 900 000 osob a postupně jsou zváni další.
Adresné zvaní podporuje celorepubliková informační kampaň zaměřená na širokou veřejnost a její součástí je mimo jiné speciální roadshow ve vybraných městech ČR.
Cílem roadshow je přiblížit projekt veřejnosti, informovat o konkrétních možnostech prevence rakoviny a zvýšit aktivní přístup občanů k péči o vlastní zdraví.

Roadshow se bude konat od 14. do 17. hod na Náměstí Míru ve Zlíně. Na roadshow budou přítomni odborníci z řad lékařů, kteří veřejnosti blíže představí screeningové programy a jejich význam pro včasné odhalení rakoviny. Návštěvníci se tak dozvědí maximum informací k prevenci rakoviny děložního čípku, prsu a rakoviny tlustého střeva a konečníku.
Lidé budou mít možnost konzultovat své individuální dotazy s přítomnými odborníky, kteří jim budou plně k dispozici.

Pro návštěvníky roadshow je také připravena možnost předat svým blízkým osobní fotografii se vzkazem týkajícím se prevence rakoviny, stejně tak jako to činí známé osobnosti během celé kampaně - Chantal Poullain, Ilona Svobodová a Jan Čenský.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



64,473867416382