ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

BESEDA S ARNOŠTEM VAŠÍČKEM - Zlín

Kdy:
Čtvrtek 31.10.2019 od 18:30 hod
Kde:
Městské divadlo, Studio Z, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Budeme si povídat o tajemných nálezech, paranormálních úkazech, utajených skutečnostech, překvapivých souvislostech a přísně tajných konspiracích v Čechách, na Moravě a ve Slezsku.
Arnošt Vašíček tentokrát pátrá po největších záhadách u nás a pokouší se je rozluštit s pomoci odborníků i srovnáváním s podobně tajemnými případy ze zahraničí. A jak je u tohoto autora obvyklé, i tentokrát nabízí divákům řadu překvapivých souvislostí a odvážných hypotéz.
Nachází se na našem území trosky plavidla mimozemšťanů? Jsme jen krůček od objevení rakví s bytostmi odjinud? Sahá minulost českého národa až k samým kořenům lidstva vyhnaného drtící živelnou katastrofou z původních sídel? Byl hrad lidožravých obrů pouhým výmyslem, nebo archeologické objevy podporují tuto hrůznou kapitolu našich dějin? Podaří se odhalit tajemství kamene smrti? Jsme obklopeni duchy a přízraky? Jaká tajemná síla vypálila podivné otisky rukou? Žili mezi námi nezranitelní fexti? Byl Vojtěch z Pernštejna zavražděn? Střeží jeho hrobku smrtící kletba? Jsou upíři a vlkodlaci pouze výplodem lidské fantazie, nebo docházelo ke skutečným přeměnám v krvežíznivá monstra? Dokážeme rozluštit staré tajemné nápisy? Lze vysvětlit přemíru nadpřirozených úkazů na hradech a zámcích?
Tento nejvýznamější záhadolog současnosti poprvé vstoupil do filmového světa v roce 1994, když pro kanál Nova napsal scénář k 13dílnému seriálu SETKÁNÍ S TAJEMNEM. O dva roky později začal natáčet svůj vlastní seriál s názvem PLANETA ZÁHAD pro ČT, přičemž si vzal na starosti jak scénář, tak kameru a režii.

VSTUPENKY NA BESEDU JE MOŽNÉ ZAKOUPIT V PŘEDPRODEJI PŘÍMO NA POKLADNĚ DIVADLA, TEL: 737 227 856, 577 636 207.
Od září 2019 jsou sedadla ve Studiu Z číslována!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,026189804077