ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

SVATOMARTINSKÉ HODY VE ZLÍNĚ

Kdy:
Sobota 16.11.2019 od 10:00 hod
Kde:
Náměstí Míru , Zlín
Sdílet:

Již potřetí se centrální zlínské náměstí stane dějištěm Svatomartinských hodů. Tentokrát se na ochutnávku mladých vín i svatomartinských menu za doprovodu pestrého kulturního programu můžete těšit v sobotu 16. listopadu.
Letos mimořádně nebudou oslavy přímo na svatého Martina, protože 11. listopad připadne tentokrát na pondělí. Proto se Svatomartinské hody uskuteční až nadcházející sobotu, aby si atmosféru hodů mohli užít opravdu všichni.
Na náměstí se budou stejně jako v předchozích letech po celý den prezentovat vinaři, kteří nabídnou milovníkům vína ochutnávku letošních mladých vín. Nebudou chybět ani tradiční svatomartinské pokrmy a degustační menu v čele s husou na různé způsoby.
Akce, která startuje v 10:00 h, potrvá až do pozdního večera a tak budete mít možnost bavit se u pestrého kulturního programu, který bude spojený se svatomartinskými tradicemi a zábavou pro malé i velké. Na pódiu se představí například moderní cimbálovka HellBand, bude připraven program pro děti a těšit se můžete i na kuchařskou show.
Programem bude provázet moderátorka Wendy Březinová.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



116,61696434021