ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Vladimír Brunton: Odhalená Kabala - Výstava / Zlín

Kdy:
Čtvrtek 05.03.2020 od 10:00 hod až 23.04.2020
Kde:
Zámek, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Unikátní fotografie autora Vladimíra Bruntona, vyhotovené na ručním papíře a představující spirituální cesty kabaly, ukáže na zámku ve Zlíně výstava "Odhalená Kabala".
Tři části výstavy jednoho z nejoriginálnějších českých fotografů se věnují nejstarším principům stvoření světa a evoluce a ztvárňují historii, současnost a systém učení autentické kabaly.
Na rozdíl od mystických směrů, které neprávem používají název kabala, je původní autentická kabala vědou. Její vysvětlení zákonů přírody a lidského vývoje je opřeno o důkazy a dosažené zkušenosti hlavních představitelů kabaly. Popisují zákonitosti vyšších světů, které postupně poznávají, a které ovlivňují ten náš, fyzický, popisuje filozofii výstavy sám autor.
Vladimír Brunton vystavuje po celém světě a pro jeho práci je charakteristický jedinečný postup zpracování fotografií. Své snímky přenáší na japonský ruční papír z vlastní produkce nebo na plátna, a to starými fototechnikami za pomoci slunce a přírodních sloučenin. To pak umožňuje obrazu měnit vzhled podle prostředí, ve kterém je pověšen. Jde o autorovu originální techniku, díky níž je jeho dílo rozpoznatelné na první pohled. Zároveň navozuje nostalgickou atmosféru starých časů, doplňuje ředitel Zlínského zámku o.p.s. Martin Pášma.
Vernisáž: čtvrtek 5. března v 17 hodin.

Vstupné: 50,- Kč
Výstavu doplní i přednáška dne 14. března v 17 hodin a komentované prohlídky s autorem 26. března a 9. dubna vždy v 17 hodin.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



35,08996963501