ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Barum Czech Rally - Zlín

Kdy:
Pátek 14.08.2020 od 10:00 hod až 18.08.2020
Kde:
OZC Zlaté jablko, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Na jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín si fanoušci motorismu musí počkat až do příštího roku. Malou připomínku oblíbené akce ale mohou navštívit ve Zlatém jablku i teď. Od 14. do 23. srpna zde proběhne výstava závodních speciálů, soutěž o místo spolujezdce, beseda s ředitelem závodu i autogramiáda jezdce Miroslava Jakeše.
V přízemí prodejní galerie budou vystaveny závodní speciály Škoda Fabia R5 jezdce Miroslava Jakeše, Hyundai i20 R5 Ondřeje Bisaha a Ford Fiesta WRC. Po celou dobu bude také možné se registrovat do online Barum Czech Rally Zlín.
Další atrakcí bude trenažér Richard Burns Rally. S ním je spojená i letošní soutěž, ve které budou mít účastníci za úkol porazit rally jezdce Miroslava Jakeše a Martina Březíka. Tři nejrychlejší, kterým se to podaří, se mohou těšit na svezení právě s Miroslavem Jakešem při testu jeho Škody Fabie R5 a na další věcné ceny. Dalších 37 výherců pak získá mikiny, permanentky na 50. ročník Barum Czech Rally Zlín, knihy či DVD. Soutěž probíhá do soboty 22. srpna do 18 hodin.
Barum Rally ve Zlatém jablku vyvrcholí v neděli 23. srpna v 17 hodin, kdy se mohou fanoušci zúčastnit besedy s ředitelem závodu Miloslavem Regnerem nebo na autogramiádě získat podpis jezdce Miroslava Jakeše. Zároveň budou vyhlášeni vítězové soutěže Poraz Jakeše a Březíka i předány ceny výhercům.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



138,80181312561