ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Vladimír Mišík & ETC + T4 + Svatý pluk - Buchlovice

Kdy:
Pátek 05.06.2015 od 19:00 hod
Kde:
Zámecký amfiteátr, Buchlovice
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

V pátek 5.6. zavítá po dvou letech do našeho buchlovického amfiteatru legendární Vladimír Mišík s kapelou ETC .. . Koncert začíná v 19 hodin v zámeckém amfiteátru Buchlovice.

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století.
Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes.

Jako předkapela se představíT4, kterou tvoří Stanislav "Klásek" Kubeš a Vladimír "Guma" Kulhánek - oba muzikanti jsou již natolik známý, že je netřeba blíže představovat, stejně jako dalšího člena T4 - Romana Dragouna /Futurum, Stromboli, Progres 2, Supergroup,../. Posledním členem T4 je Martin Kopřiva patřící k nadějným tvářím mladé, nastupující bubenické generace.

Rockový sbor Svatého pluku letos oslaví 20. let existence. Za ty roky si zahrál s Blue effecty, Vladimírem Mišíkem a dalšími legendami nejen české hudební scény /Nazareth, Deep purple,..

Vstupné: v předprodeji 350,- Kč.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



56,738138198853