ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

TECHNIC EVENT VE ZLATÉM JABLKU - Zlín

Kdy:
Úterý 14.07.2015 od 13:00 hod až 27.07.2015
Kde:
OZC Zlaté jablko, Zlín
Pořadatel:
Sdílet:

Stát se alespoň na chvíli akčním hrdinou ve sci-fi příběhu je určitě snem každého malého kluka nebo holčičky. Ve Zlatém jablku si ho od úterý 14. července mohou splnit při prázdninové interaktivní akci, během které mohou odhalovat tajemství nejmodernějších technologií.

Děti tentokrát ve Zlatém jablku mohou nahlédnout do světa techniky. "Výstava není ale určena jen zvídavým školákům, ale také jejich rodičům, kteří chtějí s dětmi prožít vzrušující dobrodružství a rádi se baví" uvádí ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Návštěvníci se v období od 14. do 27. července budou mít možnost přímo v nákupní centru proplétat mezi paprsky laserové sítě, vyzkoušet si tvorbu laserových graffity, stát se bojovníky hvězdných válek v prostředí počítačových her, soutěžit a bavit se u řady dalších technologických vychytávek.

Ve všední den od 13. do 19. a o víkendu od 10. do 18. hodiny budou také k dispozici herní zóny s konzolemi Nintendo WII nebo X Box 360, speciální obrazovka s obsahem viditelným pouze speciálními brýlemi nebo laserová tužka pro tvorbu světelných obrazů.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



53,407907485962