ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

Wellness svět má nový trend zvaný rituály Pure Fiji

17.10.2017
VELKÉ KARLOVICE - Kdo by se nechtěl v zimě na chvíli přesunout do teplého a poklidného Tichomoří? Podaří se vám to s masážemi a rituály Pure Fiji, které si pro své pozitivní účinky právě v tomto období získávají i u nás čím dál více příznivců.
Ilustrační snímek | Foto: valachy.cz
Ne náhodou mají ženy z Fiji nádhernou pleť a vlasy. Základem jejich péče jsou totiž zastudena lisované oleje (kokosový, sikeci, makadamiový, dilo), které ostrované po staletí používají k výživě, hydrataci a zkrášlení pokožky a vlasů. Kousek tohoto panenského tropického ráje můžete ochutnat v relaxačním centru Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích na Valašsku.

"Pure Fiji znamená především hloubkovou detoxikaci a důkladnou očistu těla. Exotické oleje používané našimi masérkami a maséry jsou hypoalergenní, krásně voní po ovoci nebo květinách a především zanechávají pokožku neuvěřitelně vláčnou a hydratovanou už po první aplikaci. Díky svým jedinečným vlastnostem se využívají jak pro tělová, tak i pro speciální obličejová ošetření," říká Martin Pařízek ze Spa hotelu Lanterna.

Terapie Pure Fiji aneb masáže trochu jinak:
Pokud se vydáte na terapie Pure Fiji, nečekejte obyčejnou masáž. "Pro co nejlepší účinky olejíčků i navození příjemných pocitů uvolnění se k ošetřením vyžívají různé méně obvyklé postupy a pomůcky, například bambusové tyčinky, kokosové měšce nebo třeba mořské mušle," vyjmenovává kosmetička relaxačního centra L-Spa Lucie Holčáková.

Podle toho, co si právě nyní vaše tělo i mysl žádají, si můžete dopřát například:

- Monuriki je pleťové ošetření spojené s peelingem a zábalem rukou a završené masáží obličeje a dekoltu kokosovým měšcem. Pleť nejprve krásně prohřeje, pak lehce promastí a nakonec provoní kokosem.

- Matangi je jednou z nejoblíbenějších obličejových masáží ve Spa hotelu Lanterna. Provádí se horkými a studenými mušlemi, takže dokonale prohřeje pleť a umožní lepší vstřebávání účinných látek z následně aplikované masky plné výživných ingrediencí.

- Kokosová vlna je jedním z nejklasičtějších rituálů Pure Fiji. Je to celotělová výživná masáž typickými teplými kokosovými měšci, kdy masérka nešetří tlaky na zadní části těla.

- Antistresová terapie Pure Fiji je pleťová masáž bambusovými tyčinkami, která je vhodná pro odreagování mysli, a kromě toho, že se perfektně uvolní vaše ztuhlé tělo, krásně se rozzáří i vaše pleť.

- Cukrový vánek spočívá v pořádném peelingu celého těla něčím tak netradičním, jako je právě speciální druh cukru. A pak se odbornice pustí do relaxační masáže těla kokosovým olejem s vůní bílého zázvoru.

- Zábal Guava je speciální masáž těla teploučkými ručníky, po nichž následuje příjemný zábal v teplé masce z guavy a relaxační masáž hlavy.

Vybrali jste? Pokud ano, vzhůru do Velkých Karlovic, kde však pohoda panenského ráje v Tichomoří nekončí ani po absolvování procedur. Po každé z nich tady následuje čajový obřad, kdy vás masérka zabalí do hřejivé deky a vy se šálkem výborného extra kvalitního čaje vychutnáváte nejen účinky masáže či tělové procedury, ale také relaxační hudbu a poklidnou atmosféru odpočívárny s výhledem do přírody.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Zprávy

Rekonstrukce železniční stanice Vsetín pokročila, cestující mají k dispozici nové zázemí

Ve Vsetíně je nový společný odbavovací terminál pro železniční a autobusovou dopravu. Cestující na nádraží mohou také naplno využívat nový podchod k jednotlivým nástupištím. Jde o konkrétní výsledek probíhající modernizace celé stanice, která začala ...

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. ...

Zlínský kraj podpořil 75 projektů na obnovu venkova. Mezi obce rozdělí 40 milionů korun

Bezmála 40 milionů korun rozdělí Zlínský kraj mezi 75 projektů, které si připravily obce z regionu. Kromě tří už všechny schválila Rada kraje, zbývají ...

City Challenge 2024: Ukažme společně světu, jak bohatá a jedinečná příroda je v našich městech

Pokud budete od pátku do pondělí 26. - 29. 4. v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Ostravě, na Uherskohradištsku a na Veselsku (region Veselí nad Mora ...

Na Obchodní akademii Kroměříž se žáci dočkají nových učeben

Nové učebny pro výuku informačních technologií i cizích jazyků mají vzniknout ještě letos na Obchodní akademii Kroměříž, a to na místě stávajících, té ...





Sobota 11.5.2024
Zlínský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes