ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Zpravodajství » Kultura, volný čas

Univerzitní klub aerobiku MV Team UTB Zlín získal 6 medailí na Mistrovství ČR v aerobiku

10.10.2016
17 členná výprava nového klubu závodního aerobiku MV TEAM Univerzity Tomáše Bati fungujícího ve Zlíně od září 2016 pod záštitou UTB a vedením trenérky Mgr. Moniky Váňové se zúčastnila Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku v Praze s obrovským úspěchem. 7 startů bylo proměněno v 7 finálových účastí a 6 medailí.
Univerzitní klub aerobiku MV Team UTB Zlín získal 6 medailí | Foto: utb.cz
Největším želízkem v ohni byla kadetka (11-13 let) Vanda Šimková, která celou sezónu prokazovala vzornou připravenost a téměř ze všech závodů jarní části soutěže FISAF si odvážela v kategorii jednotlivců stříbrnou medaili. Vanda na jaře vybojovala titul vicemistryně Evropy na mistrovství Evropy v Karlových Varech a v červnu se ve  finále Miss Aerobik Kadet stala II. vicemiss. Na mistrovství České republiky si výborným výkonem v poli 31 závodnic zajistila titul vicemistryně ČR a koncem října bude reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa ve Vídni.
Vanda soutěžila i v tříčlenném týmu, který v novém složení s Erikou Ševců a Zuzkou Němcovou postoupil do šestičlenného finále, kde nakonec získal 5. místo. Tým se rovněž kvalifikoval na mistrovství světa ve Vídni.

V kategorii kadetů startoval za MV TEAM UTB skvělý smíšený pár Anička Macková a Jáchym Hanák, vicemistři Evropy pro rok 2016, který obsadil 3. místo. Anička a Jáchym jsou dalšími postupujícími na mistrovství světa ve Vídni.
O příjemné překvapení se postaral Jáchym Hanák, který soutěžil i v kategorii jednotlivců a perfektním výkonem dosáhl rovněž 3. místa.

V nejmladší kategorii (8-10 let) si Alenka Březinová v kategorii jednotlivců přivezla bronzovou medaili. Premiérový start si odbyl nově složený tým ve složení Alenka Březinová, Verča Nováková a Sofinka Šimková, který vybojoval krásné 2. místo a stal se tak vicemistrem ČR.

Seniorský fitness tým spolu s hostujícími závodnicemi klubu FIT FUN OSTRAVA v kategorii seniorek (17 a více let) svým výkonem na mistrovství rovněž nezklamal a odvezl si domů zaslouženou bronzovou medaili. Holky se také pilně připravují na mistrovství světa ve Vídni.

Pro nově vzniklý klub závodního aerobiku MV TEAM UTB Zlín jsou dosažené výsledky v republikové soutěži skvělým startem, ale i nesmírnou výzvou do dalších tréninků, přípravy, závodění a užívání si pohybu všeobecně. Za výsledky stojí nejen píle, chuť, soutěživost a radost jednotlivých jmenovaných závodníků, ale také obětavost a profesionalita trenérů klubu - Mgr. Moniky Váňové, Sáry Váňové, Katky Rožkové a Veroniky Macháčkové. Veliký dík patří samozřejmě i rodičům, kteří své děti neuvěřitelně a obětavě podporují a jsou jim v jejich snažení velkou oporou.

Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Kultura, volný čas

Nové hvězdy na zlínském Chodníku slávy: Tatiana Dyková a bratři Formanovi

Zlín se chystá přivítat nové hvězdy na svém Chodníku slávy. V rámci Zlín Film Festivalu, který spolupracuje s Nadačním fondem Kapka naděje od roku 2006, budou letos oceněni Tatiana Dyková a bratři Petr a Matěj Formanovi. Slavnostní odhalení hvězd se ...

Výstava Baťa: 130 let poté láká na mimořádný doprovodný program

Zlín - Výstava ke 130. výročí založení firmy Baťa a 100. výročí filmové tvorby ve Zlíně s názvem Baťa: 130 let poté vrcholí. Ve svém závěru přinese be ...

Vajíčko malované, z lásky darované: Velikonoce ve sbírkách muzea jihovýchodní Moravy ve Zlíně

V Muzeu jihovýchodní Moravy ve Zlíně jsou v rámci velikonoční výstavky VAJÍČKO MALOVANĚ, Z LÁSKY DAROVANÉ k vidění desítky kraslic zdobených různými t ...

Ve Zlíně vystoupí jeden z nejtalentovanějších českých cimbalistů současnosti

Matěj Číp jako vůbec první Čech studoval cimbál v New Yorku. Je vítězem mezinárodních soutěží, dokonce hrál na Zimních olympijských hrách v Pekingu. V ...

Přijďte poznat tradiční masopustní zvyky na Valašsku a ochutnat zabijačkové speciality

V sobotu 3. února 2024 zavoní areálem Dřevěného městečka řeznické speciality a propukne masopustní veselí. ...





Čtvrtek 2.5.2024
Zlínský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes