ZlínDnes.cz
ZlínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Zlínský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Zlínský deník - sport Zdroj: Zlínský deník - sport |

Zlínsko schytalo facku v Uničově. Byl to zápas blbec, štve Rojku

26. 4. 2024 | Třetiligoví fotbalisté Zlínska v pátek večer podlehli Uničovu 0:5. Zkraje zápasu neproměnili velkou šanci, v rozmezí 28. a 38. minuty naopak inkasovali tři branky. „Naše chování v pokutových územích je tristní,“ ulevil si po neúspěšném 25. kole MSFL hlavní kouč mančaftu David Rojka.

Ševci zvou na Karvinou: vstupné za 50. Připraven bude DJ, dětská i hrací zóna

26. 4. 2024 | Poslední zápas základní části FORTUNA:LIGY je tady a fotbalisty Zlína čeká veledůležitá záchranářská bitva proti poslední Karviné. Ševcům půjde o hodně. Domácí tým po středeční porážce v semifinále MOL Cupu potřebuje pomoct, hlasivky věrných fandů. Odměnou pro diváky bude nejen poctivý výkon, ale také soutěže a bohatý doprovodný program.

Zlínu bude s Karvinou chybět Černín i VAR. Červenka: Je lepší ho na stadionu mít

26. 4. 2024 | ROZHOVOR/ Slabý výkon z poháru už si vyříkali, na nepovedené vystoupení v Plzni rychle zapomněli a teď se soustředí na hlavní úkol: záchranu FORTUNA:LIGY. Fotbalisté Zlína před sebou mají závěrečných šest duelů, ve kterých chtějí získat co nejvíce bodů, aby neskončili poslední a pokud možno se vydrápali na třináctou pozici, vyhnuli se baráži.

Janetzký před Karvinou: Loni to byl propadák, teď máme lepší výchozí pozici

26. 4. 2024 | Teď už jde vážně do tuhého. Fotbalisté Zlína mají před sebou závěrečnou šichtu základní části FORTUNA:LIGY, pak už přijde klíčová nadstavba. Ševci se opět po roce ocitli na hraně, zase hrají o život.

Berani ohlásili odchody: v klubu končí Novotný, Kindl nebo Zbořil

26. 4. 2024 | Šest z hráčů z konce loňské sezony nebude pokračovat u hokejových Beranů. V týmu finalisty Chance ligy po dlouhých letech končí zkušený obránce Martin Novotný nebo mladý útočník Martin Lang. Klub o tom informoval v pátek dopoledne na oficiálním webu.

VIDEO: žeranovický Zakopal chce okres vyhrát. A co postup? Kdy to zabalí?

25. 4. 2024 | /VIDEOROZHOVOR/ Druhou desítku branek v sezoně načal ve víkendovém duelu proti Hulínu jeden ze slavnějších odchovanců žeranovské kopané Ladislav Zakopal, jenž svou úvodní trefou pomohl druhému celku okresního přeboru k vítězství 2:1.

Házenkářky Zlína s dorostenkami podruhé přetlačily Porubu. Koho kouč chválil?

25. 4. 2024 | Podruhé za sebou slavily interligové házenkářky Zlína proti Porubě vítězství (32.27). Na zisk dvou bodů se ovšem i nyní nadřely, vyrovnaný zápas strhly na svou stranu díky zvládnuté koncovce.

Kam za sportem ve Zlínském kraji?

25. 4. 2024 | Fotbalová FORTUNA:LIGA má přes sebou poslední kolo základní části, Zlín doma na Letné v neděli hostí Karvinou. Poslední dubnový víkend pokračují také nižší soutěže. Holešov hostí mistrovství České republiky v běhu na 10 000 metrů na dráze, v Prusinovicích se pojede cyklistický závod na padesát kilometrů. Jinak se hraje také florbal, nohejbal či hokejbal.   

Lepší dostat facku teď, míní Simerský a doufá: Snad se do neděle probereme

24. 4. 2024 | Tohle by nestačilo na ligovou záchranu, natož na Plzeň. Fotbalisté Zlína promarnili velkou příležitost porvat se o finále MOL Cupu, duelem v Doosan Areně se protrápili, ve výrazně obměněné sestavě nedokázali čelit favoritovi. Výsledek 0:3 je pro ševce ještě milosrdný.

Šampioni na Slovensku! Stavjaňa s Kašíkem dotáhli Nitru k titulu

24. 4. 2024 | Hokejovým mistrem na Slovensku se stala Nitra. Ke druhé trofeji v historii klubu pomohli také dva zlínští rodáci Antonín Stavjaňa a Libor Kašík. Nitra ve středu večer zvládla i čtvrtý zápas finále, Spišskou Novou Ves porazila 2:1 po prodloužení, celkově 4:0 na utkání.  

Černé pásky pro Karla Šimurdu. Bývalý hráč a trenér zlínské mládeže zemřel

24. 4. 2024 | Ve středečním semifinále proti Plzni navlékli fotbalisté Zlína černé pásky, aby uctili památku zesnulého bývalého hráče, dlouholetého trenéra mládeže a vedoucího rezervního týmu Karla Šimurdy, který v pondělí 22. dubna zemřel po nerovném boji se zhoubnou nemocí. Bylo mu 69 let.

Naštvaný Červenka: Nedalo se na to dívat! Takhle hrát fotbal nechci

24. 4. 2024 | Tohle bylo hodně málo … Fotbalisté Zlína nezvládli semifinále MOL Cupu, favorizované Plzni podlehli 0:3 a ve zbytku sezony se mohou soustředit na záchranu FORTUNA:LIGY.

Sen o finále poháru se rozplynul. Ševci nestačili na Plzeň, které podlehli 0:3

24. 4. 2024 | Dlouhá pohárová cesta je u konce, fotbalisté Zlína si finále MOL Cupu ani v letošním roce nezahrají. Ševci zůstali po porážce v Plzni 0:3 těsně před jeho branami. Dvě branky favorizované Viktorie vstřelil útočník Tomáš Chorý, jednou se prosadil záložník Lukáš Červ.

Zlín bude na konci června hostit česká atletická esa. Jek se to povedlo?

24. 4. 2024 | /FOTOGALERIE a VIDEO/ Podruhé během tří let se poslední červnový víkend (29. a 30. 6. 2024) v Baťově městě představí absolutní česká atletická špička v rámci 55. ročníku Mistrovství ČR mužů a žen.

Ludkovice táhne benjamínek Suchý. Vše o hattricku, snech i kvalitě soutěže

24. 4. 2024 | /ROZHOVOR/ Velmi milým překvapením jsou ve valašské I. B třídě výkony ludkovických fotbalistů, kterým v aktuální tabulce patří druhá pozice! Roli favorita potvrdili i o víkendu, kdy si Ludkovjané snadno poradili se zachraňující se Kelčí. Jedním ze strůjců vysoké výhry byl ještě dorostenec Jan Suchý, který nasázel hattrick!

Srdínko o pozici SM: Když bude potřeba, klukům pomůžu. Vrátí se na střídačku?

24. 4. 2024 | V klubu nekončí, to rozhodně ne. Naopak, ještě povýšil. Jan Srdínko oficiálně převzal roli sportovního manažera hokejových Beranů. A kdo ví, třeba se znovu objeví na jejich střídačce, kde by si ho po svém boku přál nový hlavní kouč Ján Pardavý. „Uvidíme, jak se věci vyvinou. Zatím jsme ve fázi, kdy to ještě neřešíme, o těchto věcech se teprve pobavíme. Momentálně komunikujeme o skladbě týmu, řešíme hráče,“ přiblížil Srdínko. ...

Fantiš: Semifinále je velký úspěch, ale finále je velká věc. Víme, že to jde

23. 4. 2024 | Společně s brankářem Dostálem a křídelníkem Vukadinovićem zažil památné semifinále domácího poháru v Edenu proti Slavii, kde fotbalisté Zlína na konci dubna 2017 po gólu Lukáše Holíka senzačně zvítězili 1:0. Nyní Antonínu Fantišovi vzpomínky na vydařený duel i spanilou jízdu ožívají.

Vyřadit Plzeň? Musí se sejít všechno, ví Motal. Ševci zabojují o finále poháru

23. 4. 2024 | Záchranářské práce jdou na chvíli stranou, fotbalisty Zlína po dlouhých šesti letech čeká semifinále domácího poháru. Ševci se ve středu od osmnácti hodin v Doosan Areně postaví favorizované Plzni. Vítěz souboje ve finále MOL Cupu vyzve doma Spartu, která už na začátku dubna zvítězila v Opavě. Motivace je tak pro oba týmy jasná.

Trenér Beranů Pardavý o posilách ze Slovenska, změně stylu či o MS

23. 4. 2024 | /FOTOGALERIE a VIDEO/ Očekávání fanoušků, ale i vedení a samotných hráčů je velké. Nový kouč prvoligových hokejistů Zlína Jan Pardavý se na svou novou roli připravoval postupně, aby se v pondělí oficiálně upsal na rok s následnou opcí Beranům.

Novinky u Beranů: Novým trenérem je Slovák Pardavý, Srdínko sportovní manažer

23. 4. 2024 | Hokejoví Berani představili trenérský tým na příští sezonu Chance ligy! U prvoligového hokejového týmu zůstává dvojice Richard Kapuš a kouč gólmanů Luboš Horčička, která bude asistovat novému hlavnímu trenérovi Jánu Pardavému, který v pondělí podepsal roční smlouvu s opcí.

Zdroj: Zlínský deník - sport - https://zlinsky.denik.cz
22:15:41 | 26.04.2024



Zpravodajství ZlínDnes.cz

Jeden lidský život a čtyři zraněné si vyžádal čelní střet dvou osobních vozidel na Kroměřížsku

Ve středu dopoledne krátce po desáté hodině uzavřela tragická dopravní nehoda na několik hodin komunikaci I/50 u Střílek na ...

Zlínský kraj podpořil 75 projektů na obnovu venkova. Mezi obce rozdělí 40 milionů korun

Bezmála 40 milionů korun rozdělí Zlínský kraj mezi 75 projektů, které si připravily obce z regionu. Kromě tří už všechny schválila Rada kraje, zbývají ...

City Challenge 2024: Ukažme společně světu, jak bohatá a jedinečná příroda je v našich městech

Pokud budete od pátku do pondělí 26. - 29. 4. v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Ostravě, na Uherskohradištsku a na Veselsku (region Veselí nad Mora ...

Na Obchodní akademii Kroměříž se žáci dočkají nových učeben

Nové učebny pro výuku informačních technologií i cizích jazyků mají vzniknout ještě letos na Obchodní akademii Kroměříž, a to na místě stávajících, té ...

Na Zlínsku narazil 66letý řidič při jízdě do stromu, s vážným zraněním skončil v nemocnici

V sobotu krátce před půl desátou dopoledne při jízdě od Luhačovic do obce Kladná Žilín na Zínsku přejel šestašedesátiletý řidič vozidla Peugeot z dosu ...



Pátek 26.4.2024
Zlínský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes